Zašto baš Arbona?

Benefiti rada u arboni

Vidimo, sad te zaista već jako interesira posao kod nas. Kako znamo? Pa ne bi čitao/la benefite koje ćeš dobiti ako pošalješ prijavu i dobiješ priliku postati dio nas.

Za početak mlada smo ekipa, već smo spomenuli da nam je prosjek godina 26, što je zakon i bit će ti sigurno super radit s nama u opuštenoj atmosferi! Uz to radit ćeš sa stručnjacima i svaki dan naučiti nešto novo od njih.

Jako je puno benefita i vjeruj nam nećeš se razočarati ako nastaviš skrolati i proučavati!

Natuknut ćemo ti neke, a za ostale saznaj kad nastaviš skrolati 😉

Edukacija

Kod nas ekipa ima priliku polagati razne certifikate. Bez obzira da li se certifikati plaćaju, Arbona ti plaća polaganje certifikata.

Sudjelovanje na eventima

Pridružiš li nam se, imat ćeš priliku sudjelovati na događanjima na kakvima ni sanjao nisi! Voliš putovati? E pa kod nas putujemo na konferencije čak u San Francisco, New York, Dublin….

Atraktivni projekti

Radeći u Arboni imat ćeš priliku raditi na malim i velikim projektima, a surađivat ćeš i poznatim brandovima!

Fleksibilno radno vrijeme

Dođi na posao kada želiš. Bitno je da si do 9 ujutro u uredu i da ostaneš osam sati od kada dođeš. Ako si spavalica, ovaj pristup će ti sigurno odgovarati!

Teambuilding

Teambuilding ne izostavljamo nikako! Bili smo u Bratislavi, na skijanju, na moru itd.

Fitness

Od jeseni 2018. krenuli smo u teretanu. Od toliko sjedenja svakako moramo brinuti o tjelovježbi kako bi ostali fit.

Casual Friday

Kraj je radnog tjedna i svima je već dosta posla! Čekamo vikend! Da bi se petak lakše izdržao i da kraj radnog vremena čim brže dođe, radimo uz opuštenu atmosferu. Jedna pivica svakom godi nakon napornog tjedna!

Vrhunska oprema

Cilj nam je da ekipa u uredima ima super laptope! Odluka je pala na Apple i pokazala se pravom odlukom. Uz Apple računala, svatko ima dodatan monitor i službeni pametni telefon.

Moderni uredi

Kako bi ekipi sve bilo u blizini, imamo urede u Zagrebu, Varaždinu i Rijeci. Osim toga opremljeni su vrhunskom tehnologijom, a imaju i chill sobu u kojoj možeš razbistriti glavu od napornih taskova.

Konkurentna primanja

U Arboni uvijek ima prostora za napredovanjem. Zato imamo konkurentna primanja koja rastu kako raste tvoje znanje i sposobnost u obavljanju raznih zadataka.

Dobra atmosfera

Mlada smo i ambiciozna ekipa koja je uvijek spremna pomoći svojim kolegama u nevolji. Atmosfera u uredima je kul i opuštena.

Stručni kolege

Želiš naučiti puno o digitalnom marketingu? Idealno, kod nas u ekipi imamo same stručnjake u svom području rada. Postani i ti stručnjak!

Na kojim projektima možeš raditi:

više od

projekata!

više od

projekata!

Što kaže ekipa koja radi kod nas?

Dorian Petrić

Dorian Petrić

CPC stručnjak

“Smatram da u opuštenoj atmosferi i timskom radu kao što je to u Arboni slučaj, nijedan zadatak nije težak! Zadaci postaju sve zanimljiviji 🙂 Arbona je okruženje sa izazovnim projektima i vrlo dinamičnim radom u kojem svakodnevno stječeš nova znanja i iskustva.”

Monika Bunić Eršetić

Monika Bunić Eršetić

CPC stručnjak

“Dinamični su i kreativni radni zadaci, svaki dan je drugačiji i svaki dan naučiš nešto novo! Uz to tu je i cool ekipa uz koju ti nikad ne može biti dosadno!​”

Tea Brezovec

Tea Brezovec

Content stručnjak

“Zašto odabrati Arbonu? Jer nikada nije dosadno! Nisi zalijepljen za jedan te isti posao i uvijek te očekuje nešto novog! Ovdje samo učiš i pomičeš granice sve više i više! Jesi li spreman za ovakvo iskustvo?”

Zašto arbona?

Brojni certifikati koje smo stekli, a i zadovoljstvo naših klijenata dokazuju kvalitetu i profesionalnost našeg rada.

Uz dozu profesionalnosti dolazi naravno, doza zabave, humora i opuštene atmosfere rada. Kod nas su zaposleni mladi talenti i stručnjaci, a prosjek godina nam je 26.

Gdje se nalazimo:

Zagreb

sjedište

Horvatova ulica 82

Varaždin

ured

Aleja kralja Zvonimira 1

Rijeka

ured

Zagrad, Prolaz M.K. Kozulić 1

Beograd

ured

Admirala Vukovića 32

Zagreb

sjedište

Horvatova ulica 82

Varaždin

ured

Aleja kralja Zvonimira 1

Rijeka

ured

Zagrad, Prolaz M. K. Kozulić 1

Beograd

ured

Admirala Vukovića 32