5.6.2019. | Dan otvorenih vrata u Arboni

Prošli smo tjedan, točnije u srijedu, organizirali Dan otvorenih vrata u našim uredima u Varaždinu.

Prije nego vam ispričamo kako je događaj izgledao i kako nam je bilo, idemo na sam početak, odnosno organizaciju i promociju ovakvog događaja.

Kod same promocije pomogli su nam prijateljski fakulteti: Sveučilište Sjever, Fakultet organizacije i informatike te Međimursko veleučilište u Čakovcu i zato im hvala. Oni su na svojim službenim kanalima komunicirali ovaj događaj i tako nam pomogli doći do ciljane publike (nije da ih naši pametni oglasi ionako ne bi pronašli, ali…).

U slučaju da vi niste bili dio ciljane skupine i oglasi vas nisu “pogodili” evo kako su oni izgledali:

Za početak: dočekali smo naše goste ispred zgrade

S obzirom na to da je planirani početak programa bio u 11h nešto prije je ekipa i počela stizati. Odgovornost na nivou! Neki su dolazili u skupinama, drugi u parovima ili samostalno. Već tada, dok smo nekako spontano formirali krug počela su pitanja:

Koliko vas ovdje radi?

Koje su vaše glavne usluge?

Je l’ se mi znamo odnekud? 

Gosti su bili nestrpljivi i nije bilo razloga više čekati. U skupinama smo se dizalom popeli na 4. kat gdje nas je u konferencijskoj čekao Dario sa zanimljivom prezentacijom o počecima Arbone, klijentima, uslugama, organizacijskoj kulturi i jednom zanimljivom case studyu kako bi ekipi pokazali što mi to točno radimo za naše partnere.

Nakon uvodne prezentacije, “razgledavanje” ureda

Uredi su podijeljeni funkcijski pa imamo:

  1. SEO/Analytics ured
  2. Google Ads/PPC ured
  3. Upravljanje odnosima s klijentima/Vođenje projekata ured
  4. Kreativa/Dizajn ured

Urede smo označili brojevima, ali u binarnom sustavu, čisto da se ne opuste previše. 😛

Jedan dio ekipe smo poslali kod Nikole da ih upozna s ostatkom SEO tima i dnevnim aktivnostima jednog SEO nindže. Druga skupine je prošetala do PPC ureda gdje ih je dočekala Monika. Ona ih je upoznala s ovim najbrojnijim uredom u Varaždinu, njihovim zadacima te im je otkrila kako je došla u svijet digitalnog marketinga. I to sve ni manje ni više, već u svega 10-ak minuta. Taman dovoljno da ih zainteresira kako bi kasnije imali hrpu pitanja na koja smo rado odgovorili kroz neformalno druženje.

Nakon što bi razgledali jedan ured, odveli bi ih do drugog i tako sve do kraja, odnosno kreativnog ureda, gdje im je Tea predstavila ekipu, zaduženja i sisteme nagrađivanja. Prije ulaska u ured gdje nastaju vizuali, grafike i ovaj blog imali su i kratko druženje s voditeljima projekata u njihovom uredu.

Kako je pokazala anketa koju je ekipa ispunila nakon završetka, najzanimljiviji su im bili PPC i SEO ured, a nešto manje kreativni i ured iz kojeg se upravlja projektima.

Za kraj: neformalno druženje, lounge glazba i FAQ

Kratke i zanimljive prezentacije ureda ostavile su mjesta pitanjima pa smo na sve njih odgovorili na samom kraju. Jednom kada su uspjeli stvoriti nekakvu sliku o digitalnom marketingu i Arboni, bit će im jednostavnije postavljati pitanja, mislili smo. I nismo bili u krivu.  

Imali su pitanja za svakog i nadamo se kako smo im uspješno odgovorili na sve njih. 

Sudeći prema odgovorima na onu istu anketu, najveća zamjerka je bila to što je nestalo Senzacije 🙁

Hvala Valentina, Antonio, Simona, Ivan, Filip, Viktor, Robert, Ela, Lidija, Marin, Dorotea, Lana i Tomislav! Vidimo se nekom drugom prigodom.

Što kaže ekipa koja radi kod nas?

Head of PPC team

"Osmišljavanje kompletne digitalne strategije uvijek je zanimljiv dio našeg posla, no još je bolje kada to pretvorimo u stvarnost i klijentima prezentiramo super rezultate. Kod nas te čekaju odlični projekti i još bolja ekipa koja je uvijek spreman na timski rad 🙂 "

SEO expert

"Rad u dinamičnom okruženju koji uvijek pred nas stavlja nove zanimljive izazove. Što možeš očekivati od SEO tima? Pomoć u svakom trenutku, dobar glazbeni ukus i najbolju ekipu."

Senior performance digital marketing expert

“Ako želiš biti osoba koja stoji iza fantastičnih oglasa top brendova onda je Arbona pravo mjesto za tebe. Uz to, čeka te odlična ekipa s kojom je pravi užitak raditi, a za dodatni smiješak kroz dan uvijek se nađe i poneki vic. ;)​”

Zašto arbona?

Brojni certifikati koje smo stekli, a i zadovoljstvo naših klijenata dokazuju kvalitetu i profesionalnost našeg rada. Uz dozu profesionalnosti dolazi naravno, doza zabave, humora i opuštene atmosfere rada. Kod nas su zaposleni mladi talenti i stručnjaci, a prosjek godina nam je 26.

Arbona d.o.o.