Arbona i FOI postali strateški partneri

U prostorijama FOI-ja Sveučilišta u Zagrebu potpisan je Ugovor o strateškom partnerstvu između digitalne agencije ​Arbona i ​FOI-ja. Ugovor su potpisali prof. dr. sc. Neven Vrček, ​dekan FOI-ja i Sandro Lazarić, direktor Arbone, uz prisutnost izv. prof. dr. sc. Marine Klačmer Čalopa, doc. dr. sc. Katarine Pažur Aničić, voditeljice Centra za podršku studentima i razvoj karijera te Daria Horvata, ​člana uprave tvrtke Arbona. Sandro je ujedno FOI-jev bivši student, a ima nas u Arboni još s diplomom FOI-a pa je ovo partnerstvo još snažnije.

Arbona i FOI žele ​podići razinu obrazovanja studenata na višu razinu ​mnogobrojnim zajedničkim aktivnostima kroz koje će studenti FOI-ja imati priliku uz redovna predavanja biti uključeni u praktični dio poslovnog svijeta uz mentorstvo stručnjaka iz Arbone.

Želja nam je dati studentima praktična znanja iz realnog sektora već za vrijeme studiranja kako bi nakon završenog studija bili spremni integrirati se u poslovnu zajednicu. Uključiti ćemo se u brojne projekte na fakultetu kako bi studenti uz teoretska dobili što više praktičnih znanja na realnim primjerima​, rekao jedirektor Arbone Sandro Lazarić ​i dodao kako će ovom suradnjom najboljim studentima biti dodijeljene nagrade za izvrsnost tijekom akademske godine te će imati priliku u Arboni pronaći radno mjesto nakon studija.

Izrazito smo zadovoljni dugogodišnjom suradnjom FOI-ja i Arbone koja je do sada bila realizirana u manjem obujmu. Vjerujem kako će ovo strateško partnerstvo omogućiti brojne dodatne benefite za naše studente, izjavila je voditeljica Centra za podršku studentima i razvoj karijera na FOI-ju ​doc. dr. sc. Katarina Pažur Aničić.

Ovim strateškim partnerstvom, FOI nastoji ojačati suradnju s gospodarskim sektorom, a sve u cilju stvaranja boljih uvjeta za stjecanje znanja, prakse i iskustva za oko 2800 studenata, koliko ih se godišnje kod nas obrazuje, n​aglasio je dekan FOI-ja ​prof. dr. sc. Neven Vrček.

U okviru ove suradnje Arbona će opremiti jednu laboratorijsku dvoranu na FOI-ju novom opremom, koja će poboljšati standard i uvjete u kojima se nastava odvija,​ istaknuo je Dario Horvat​,​ ​član uprave tvrtke Arbona.

 

Arbona će, kao strateški partner, studentima FOI-a omogućiti: 

  • priliku za posao
  • brojna predavanja i radionice
  • stručnu praksu i mentorstvo
  • studentska natjecanja
  • teme diplomskih radova
  • ljetnu školu digitalnog marketinga
  • nagrade za izvrsnost
  • besplatnu Akademiju digitalnog marketinga
  • novoopremljen FOI labos

Bit će ovo super-zanimljiva akademska godina, nadamo se samo prva u nizu, na zadovoljstvo svih uključenih.

Što kaže ekipa koja radi kod nas?

Dorian Petrić

CPC stručnjak

"Smatram da u opuštenoj atmosferi i timskom radu kao što je to u Arboni slučaj, nijedan zadatak nije težak! Zadaci postaju sve zanimljiviji 🙂 Arbona je okruženje sa izazovnim projektima i vrlo dinamičnim radom u kojem svakodnevno stječeš nova znanja i iskustva." Pogledaj video.

Monika Bunić Eršetić

CPC stručnjak

“Dinamični su i kreativni radni zadaci, svaki dan je drugačiji i svaki dan naučiš nešto novo! Uz to tu je i cool ekipa uz koju ti nikad ne može biti dosadno!​”

Nikola Rodeš

SEO stručnjak

"Puno novih znanja, zanimljivih zadataka, izazova, timskog rada, smijeha i super ljudi. To je ono što te čeka u Arboni. Uz odličnu i stručnu ekipu, prepreke postaju izazovi, a svakim danom si bogatiji za nova znanja i iskustva."

Zašto arbona?

Brojni certifikati koje smo stekli, a i zadovoljstvo naših klijenata dokazuju kvalitetu i profesionalnost našeg rada. Uz dozu profesionalnosti dolazi naravno, doza zabave, humora i opuštene atmosfere rada. Kod nas su zaposleni mladi talenti i stručnjaci, a prosjek godina nam je 26.

Arbona d.o.o.