Arbona ima božićni jingle! 

Zadnji kvartal godine uvijek je nekako najaktivniji što se tiče potrošnje, a za nas to znači povećanju “proizvodnju” oglasa. Treba doprijeti do krajnjih kupaca naših partnera sa svim zanimljivim blagdanskim akcijama, novim kolekcijama i posebnim ponudama.

Kreiramo tako božićne newsletter i Google ads kampanje, stvaramo prilagođeni sadržaj za web stranice i profile na društvenim mrežama naših partnera, a uz sve ove posliće, pronašli smo i vremena za opuštanje.

Znate kako je za održavanje fizičkog (a i psihičkog :p) zdravlja podjednako bitan trening i odmor? E pa tako ide i s kreativnim poslom, kakav i jest digitalni marketing. Odradili smo radni tjedan, isporučili tisuće klikova, desetke blogova i stotine SEO opisa, a onda, zaslužena nagrada.

Kako svi gajimo božićni duh, nije nam bio problem dogovoriti ekipno šminkanje ureda i pripremu za ove vesele dane. Odlučili smo nakon jednog radnog tjedna krenuti s uređivanjem našeg ureda.

Dok su optimizirani oglasi i kampanje u petak popodne donosile prihode našim partnerima mi smo unijeli malo božićnog duha u hodnike Varaždinskog ureda. Zasluženi odmor! Prevladavale su crvene i zelene nijanse, iskreni osmijesi i prigodna agencijsko-blagdanska hrana.

Počeli smo s izradom šarenih unikatnih ukrasa. Na raspolaganju smo imali papire u spomenutim božićnim bojama, škare, ljepilo i maštu. Ubrzo su od papira nastali sobovi, svi redom crvenog nosa jer baš obožavamo Rudolpha. Dok je dio ekipe bio zadužen za papirnate ukrase drugi su se prihvatili božićnih lampica i odlučili njima ukrasiti Arbona logo na zidu konferencijske sobe. U svakom idućem Skype razgovoru partneri će uživati u božićnoj pozadini.

Na panou koji inače služi zapisivanju najbržih brainstorm ideja nastajao je prigodni tekst Arbona božićne pjesme. U takvom šarenom, zadovoljnom okruženju rime su samo dolazile, jedna za drugom i u nekoliko minuta, Arbona ima jingle. Božićni jingle!

Tekst u cijelosti pročitajte u nastavku (u videozapisu je korišten samo jedan dio). Kako se radi o “originalnom transkriptu” uključeni su i akordi, pa slobodno i zasvirajte. Čut ćete dobro poznatu melodiju i nećete moći prestati pjevušiti. Točno to se nama dogodilo.

C F

Google AdWordsi i PPC kampanje

G       C

Content marketing, slažemo to sve

C       F

Analyticsi, izvještaj sto

F       G    C

Zabavno je pisati, kad klijent je partner tvoj  

C  C

Arbona Arbona Arbona smo mi

F      C        D            G

Dođi radi sa nama, budi sretan ti

C  C

Arbona Arbona Arbona smo mi

      F C      G        F         C

Dođi radit’ sa nama jer nama bitan si

C        F

Email marketing nije mrtav još

G       C

Naš savjet tebi je u naslov stavi broj

C       F

Kombiniraj Fejs i Insta oglase

F   G        G   C

Rezultati doći će i u petak popodne

ref.

C  F

Kada želiš ti svima ispričati

       G C

Zašto dobro je s tobom poslovati

C       F

Smisli video za pre-roll YouTube ad

F      G G     C

Neka bude veseo k’o Arbona boje

 

Što da vam više pišemo? Pogledajte video i doživite dio božićne Arbonine atmosfere.

Ovog puta vas nećemo pozivati na akciju, nećemo uključiti niti jedan interni link na otvorene pozicije ili na prijašnje blogove. Nekada je potrebno malo odmora, pjesme i zabave. Ali samo do idućeg tjedna! Onda opet ozbiljno i radno!

 

Što kaže ekipa koja radi kod nas?

Dorian Petrić

Dorian Petrić

CPC stručnjak

“Smatram da u opuštenoj atmosferi i timskom radu kao što je to u Arboni slučaj, nijedan zadatak nije težak! Zadaci postaju sve zanimljiviji 🙂 Arbona je okruženje sa izazovnim projektima i vrlo dinamičnim radom u kojem svakodnevno stječeš nova znanja i iskustva.”

Monika Bunić Eršetić

Monika Bunić Eršetić

CPC stručnjak

“Dinamični su i kreativni radni zadaci, svaki dan je drugačiji i svaki dan naučiš nešto novo! Uz to tu je i cool ekipa uz koju ti nikad ne može biti dosadno!​”

Tea Brezovec

Tea Brezovec

CPC stručnjak

“Zašto odabrati Arbonu? Jer nikada nije dosadno! Nisi zalijepljen za jedan te isti posao i uvijek te očekuje nešto novog! Ovdje samo učiš i pomičeš granice sve više i više! Jesi li spreman za ovakvo iskustvo?”

Zašto arbona?

Brojni certifikati koje smo stekli, a i zadovoljstvo naših klijenata dokazuju kvalitetu i profesionalnost našeg rada. Uz dozu profesionalnosti dolazi naravno, doza zabave, humora i opuštene atmosfere rada. Kod nas su zaposleni mladi talenti i stručnjaci, a prosjek godina nam je 26.

Arbona d.o.o.